Rentefrit lån

[adservice-comparison-feed]

Rentefrit lånDer er ingen tvivl om, at rentefrie lån hører til blandt de billigste lån, som du kan finde på det danske online lånemarked netop nu. Selvom denne låntype godt kan lyde lidt for godt til at være sandt, så er den altså god nok – du betaler ingen renter, når du optager et rentefrit lån, og det er naturligvis utroligt attraktivt for de danske forbrugere. Her hos kviklån.com kan vi være dig behjælpelig med at finde frem til disse lån, så du kan finde et rentefrit lån, der lever op til alle dine betingelser og krav. Du skal blot anvende vores enkle sammenligningstjeneste, som du finder lige her på siden, hvorefter vi vil sortere alle de låneudbydere fra, der ikke har relevans for dig. Vores tjeneste er desuden fuldstændig gratis at anvende, og herudover skal det også nævnes, at vi er en uafhængig side, hvorfor vi ikke fremhæver nogle låneudbydere frem for andre.

Selvom det kaldes for et rentefrit lån, skal man dog være særligt opmærksom på, at det desværre er i de færreste tilfælde, at lånet rent faktisk er gratis for dig at optage, da disse omkostninger blot er skjult i gebyrer, stiftelsesomkostninger og lignende i stedet for renter. Det er således utroligt vigtigt, at du som låntager altid sørger for at anvende begrebet ÅOP, når du skal ind og vurdere et lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og her vil samtlige omkostninger være regnet med, så du bedre vil kunne overskue, hvorvidt det pågældende lån vil være fordelagtigt for dig at optage eller ej.

Lån penge rentefrit – hvor?

Du kan låne rentefrie lån hos flere forskellige danske online låneudbydere på markedet netop nu, og det er der flere forskellige årsager til. Først og fremmest kan det være fordi, at online låneudbyderne gerne vil vise dig, hvordan deres produkter fungerer i praksis, og det kan de eksempelvis gøre ved at tilbyde dig denne attraktive rabat. Det kan således vise sig, at du senere hen bliver rigtig glad for det produkt, de kan levere, og at du derfor henvender dig til dem igen, næste gang du skal låne penge af den ene eller anden årsag. En anden grund til at danske online låneudbydere tilbyder dig rentefrie lån er, at selve prisen på lånet ofte er højere, end hvad du vil være i stand til at kunne købe det til et helt andet sted.

Når du anvender vores smarte og brugervenlige sammenligningstjeneste, som du finder her på siden, kan du hurtigt og nemt få skabt et overblik over samtlige danske online låneudbydere, der tilbyder rentefrie lån. På den måde kan du nemmere finde lige akkurat det lån, der lever op til dine ønsker. Der findes altså en hel del låneudbydere, der er villige til at tilbyde dig enten forbrugslån eller kviklån med en periode, hvor du slipper for at skulle betale renter, og der vil her som regel være tale om tidsperioder på enten 1 måned, 2 måneder eller 3 måneder. Ønsker du at betale så lidt som overhovedet muligt for disse lån, er det utroligt vigtigt, at du sørger for at tilbagebetale det pågældende beløb i tide. Det skal desuden her nævnes, at såfremt du er interesseret i et rentefrit lån i en periode, der er længere end de førnævnte 90 dage, vil det som regel være mere fordelagtigt for dig at se dig omkring efter andre løsninger. Du kan her vælge at benytte dig af vores sammenligningstjeneste, så du kan sende flere forskellige låneansøgninger ud og dermed få indsamlet flere tilbud, da du således hurtigt kan finde ud af, hvilken løsning der vil være den billigste for dig. Det er desuden her utroligt vigtigt, at du forholder dig realistisk ift., hvor meget du vil være i stand til at tilbagebetale på lånet hver måned, og her kan det være en rigtig god idé at lægge et budget. På den måde kan du nemlig få skabt et overblik over alle dine udgifter og indtægter, og du kan således se, hvor hurtigt du egentlig vil være i stand til at betale lånet tilbage til den pågældende låneudbyder.

Hvor meget kan jeg låne rentefrit?

hvor meget uden renterDet er som regel de lidt mindre beløb, som det er muligt for dig som låntager at låne rente- og gebyrfrit. Så hvis du står og mangler enten 1000 kr., 2000 kr., 3000 kr. eller 4000 kr., fordi det er sidst på måneden og pengene er ved at slippe op, vil du muligvis kunne låne et sådant beløb rentefrit hos en dansk online udbyder. Det er altså som regel kun disse forholdsvis små lån, som du har mulighed for at optage uden renter og gebyrer, men et par tusind kr. ekstra på lommen vil alligevel kunne gøre en stor forskel for rigtig mange menneskers privatøkonomi – især som ung studerende på SU eksempelvis. Dog vil det hos enkelte online låneudbydere også være muligt at få tilbudt rentefrie lån, såfremt det er første gang, at du køber et produkt hos dem.

Når du anvender vores sammenligningstjeneste, som du finder her hos kviklån.com, kan du blot indtaste det beløb, du ønsker at låne, hvorefter vi frasorterer alle de låneudbydere, der ikke er i stand til at leve op til dette krav. Du kan således hurtigt finde ud af, hvilke muligheder du har.

Lån rentefrit i 30 dage eller 12 måneder

Det kan af flere forskellige grunde være rigtig svært at optage et lån, som giver dig en afdragsfri samt rentefri periode, og du kan eksempelvis vælge et lån, der giver dig mulighed for at slippe for at skulle betale renter i 30 dage. Lån mindre beløb helt uden gebyrer eller renter hos lige netop den online låneudbyder, der tilbyder dig et fordelagtigt lån, så du kan få ekstra penge på lommen i en kortere tidsperiode. Du kan eksempelvis vælge at låne 3.000 kr. rentefrit i 30 dage, hvilket helt konkret vil sige, at du udelukkende skal tilbagebetale 3.000 kr. til den pågældende låneudbyder og ikke en eneste krone mere – så længe du altså sørger for at overholde din del af aftalen og betaler det lånte beløb tilbage inden for den aftalte tidsramme naturligvis.

Er der eksempelvis en måned, hvor du allerede på forhånd ved, at du kommer til at have flere udgifter end normalt, kan du med fordel vælge et rentefrit lån i 30 dage. Det kan f.eks. være i juli måned, hvor de fleste mennesker tager en uge sydpå med deres venner eller familie, eller i december måned hvor der skal bruges store summer på julegaver, julemad og nye vinterstøvler. Du kan også vælge at optage et rentefrit lån i 12 måneder, så du blot kan nyde godt af de lånte penge og ikke bekymre dig om de dyre renter, der som regel er på et lån.

Fordele og ulemper ved et rentefrit lån

Der er en helt masse fordele knyttet til disse rentefrie lån, som du kan optage hos en af de mange danske online låneudbydere netop nu. Den vigtigste fordel er uden tvivl, at et rentefrit lån er en låntype, der er utrolig nem at overskue for dig som låntager, i og med at du ikke skal forholde dig til noget som helst, da der jo ikke er nogen renter koblet til disse lån. Du skal således ikke bekymre dig om renteterminer osv., men kan i stedet blot vælge at nyde friheden ved at låne penge på denne måde.

Der er dog naturligvis også visse ulemper knyttet til denne låntype, hvilket egentlig ligger i forlængelse af det, der er det rentefrie låns fordel. I og med at du som sagt ikke skal tage højde for noget som helst, der har med renter at gøre, kan det være meget svært at sige noget generelt om rentefrie lån. Du er derfor som låntager nødsaget til at gå ind og vurdere de krav og betingelser, der gør sig gældende ift. det pågældende lån, da det ikke er muligt at sige noget med sikkerhed om rentefrie lån.