Online lån

[adservice-comparison-feed]

Online lånNår de fleste danskere tænker på at låne penge, tænker de først og fremmest på de traditionelle lån, som man kan optage i banken, men i årenes løb er denne lånemetode blevet overhalet indenom af de ekstremt populære og attraktive online lån, som du frit kan optage via nettet. Det skyldes i høj grad bl.a., at det er blevet mere og mere vanskeligt at låne penge i banken, da finanskrisen har gjort, at bankerne stiller højere krav, hvilket gør, at rigtig mange danskere oplever, at de ikke bliver godkendt til at låne penge. Herudover er disse online lån en utrolig hurtig og nem måde at låne penge på, hvilket virker tillokkende på mange danske forbrugere – især de unge – og her hos kviklån.com tilbyder vi dig et overblik over alle de danske online låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge online.

Når du skal låne penge online, skal du blot udfylde en ansøgning, som du finder på den pågældende låneudbyders hjemmeside, hvorefter du modtager svar inden for ganske få minutter. Såfremt du bliver godkendt – hvilket der er stor chance for – vil du få de lånte penge direkte ind på din bankkonto allerede den samme dag eller allersenest dagen efter. Disse online lån er således særligt attraktive for dig, der står og mangler lidt ekstra penge på lommen her og nu af den ene eller anden årsag, i og med at online låneudbyderne ikke stiller de helt store krav, og herudover kræver de heller ikke, at du skal stille regnskab for, hvad pengene skal bruges på. Ydermere behøver du heller ikke at skulle stille sikkerhed for et online lån, hvilket helt konkret betyder, at du hverken behøver at eje bil eller bolig for at kunne låne penge online. Benyt dig af vores simple og brugervenlige sammenligningstjeneste, som du finder lige her hos kviklån.com, så du hurtigere og nemmere kan finde frem til billige online lån, der lever op til samtlige af dine krav og ønsker. Vi gør desuden opmærksom på, at vores tjeneste er ganske gratis samt uforpligtende at anvende, og du kan således frit benytte dig af den igen og igen.

Kan jeg låne penge online?

Det er ikke svært at få fingrene i disse attraktive online lån, eftersom de danske online låneudbydere stiller ganske få krav til dig som låntager. Det gælder nemlig generelt, at man blot skal have en fast indtægt, være dansk statsborger, og at man som minimum skal være fyldt 18 år. Ydermere gælder det for samtlige låneudbydere, at man naturligvis ikke må være registreret i RKI Experian, tidligere kaldet Ribers. Så længe du blot opfylder disse fire forholdsvis simple betingelser, er der ingen tvivl om, at du har rigtig gode chancer for at blive godkendt til et fordelagtigt online lån. Skulle du i stedet låne penge i banken, skulle du uden tvivl kunne stille sikkerhed i din ejendom eller bil, men da rigtig mange danske forbrugere ikke ejer en fast ejendom eller bil, ville disse formentlig få afslag. Lån penge online og få råd til lige netop det, du står og mangler her og nu, hvad end det er en rejse, penge til en lejlighed, en ny sofa eller noget helt fjerde. De danske online låneudbydere har nemlig med disse hurtige og simple online lån gjort det muligt for stort set samtlige forbrugere at kunne få lov til at låne penge, uanset hvor meget du tjener, og hvor du bor.

Det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at det naturligvis varierer fra udbyder til udbyder, hvilke krav de stiller til dig som låntager, for at du kan blive godkendt til et hurtigt og billigt online lån, og det er således vigtigt, at du altid sørger for at læse alle betingelser og krav igennem, inden du skriver under på noget som helst. Det gælder dog generelt set, at kravene er lempeligere, når der er tale om en online låneudbyder sammenlignet med en traditionel bank. Der er dog visse online udbydere, der foruden de førnævnte fire betingelser også stiller krav til billedlegitimation, hvor du skal sende et billede ind af dig selv enten via selve ansøgningen eller via din e-mail. Herudover kan det også hos nogle online låneudbydere være et krav, at du skal indsende en kopi af dine lønsedler, men dette hænger naturligvis sammen med kravet om, at du skal have en fast indkomst.   

Hvad skal jeg være opmærksom på ved online lån?

opmærksom på at beregne lånSåfremt du ønsker at optage et lån online, er der forskellige aspekter, som du bør være særligt opmærksom på. Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at sætte penge til side, så du altid har råd til uforudsete udgifter af den ene eller anden størrelse. Man kan nemlig utroligt let komme ud for disse udgifter, og det er således godt at være forberedt på situationer som disse. Det kan eksempelvis være, at renten på dit lån pludselig stiger, og såfremt du ikke har en opsparing til dette, kan det hurtigt gå hen og blive meget dyrt for dig. Herudover er det utroligt vigtigt, at du sørger for at tjekke det pågældende låns ÅOP, når du skal regne ud, hvor dyrt det egentlig vil blive for dig i længden at optage lånet. ÅOP er en betegnelse for lånets årlige omkostninger i procent, og det medregner således alle de omkostninger, der er i forbindelse med lånet – og det er altså alt fra gebyrer og renter til stiftelsesomkostninger. Du bør derfor altid sørge for, at du har fuldstændigt styr på lånets ÅOP, da du på den måde kan undgå, at du pludselig en dag ikke har råd til at tilbagebetale på lånet. Du bør i forlængelse med dette være forsigtig med små lån såsom kviklån, da disse som regel har en meget høj ÅOP sammenlignet med de traditionelle lån, som du kan optage i banken. Endelig kan det være en rigtig god idé at sammenligne de forskellige lån med hinanden, og her kan vi hos kviklån.com være dig behjælpelig. Der findes nemlig et hav af låneudbydere på markedet netop nu, og det kan derfor være utroligt svært at overskue de mange forskellige lån. Men ved at benytte dig af vores smarte sammenligningstjeneste her på siden, garanterer vi, at du hurtigt og let kan få skabt dig et overblik over dine muligheder, når det kommer til online lån til fordelagtige priser. Du bør i forbindelse med dette naturligvis huske på, at det kun er muligt at sammenligne lån, som har de præcis samme vilkår og betingelser – ellers risikerer du en upræcis sammenligning, som ikke er meget værd i sidste ende.

Fordele ved online lån

Det danske marked for hurtig lån online er vokset eksplosivt i løbet af de seneste par år, og det kan derfor være utroligt svært at finde ud af, hvilke lån der vil være det mest fordelagtige for dig og netop din økonomiske situation. Vi vil derfor præsentere dig for nogle fordele og ulemper, der er forbundet med online lån, så du ved, hvad du bør være særligt opmærksom på i forbindelse med denne låntype. Vi starter ud med fordelene.

Den største fordel ved at optage et online lån fremfor et traditionelt lån i banken er helt klart, at selve ansøgningsprocessen går utrolig hurtigt og desuden er meget simpel. Det gælder nemlig hos de fleste låneudbydere, at der ikke går mere end et par dage, fra du sender din ansøgning afsted, til du har pengene direkte på din bankkonto til fri afbenyttelse. Det vil dog også være muligt for dig at få pengene ind på din bankkonto blot ganske få timer efter, at du har søgt om det. En anden klar fordel ved at optage online lån er, at du næsten aldrig kommer ud for, at du skal stille regnskab for, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge på, og herudover skal du heller ikke kunne stille sikkerhed for lånet. Dette er med til at give dig maksimal frihed som låntager, da online udbyderne ikke spørger yderligere ind til, om de lånte penge skal bruges på forbrug eller noget helt andet.

Der er således ingen tvivl om, at online lån er en utrolig nem og hurtig måde at låne penge på, og det er netop derfor, at denne låntype er gået hen og blevet så populær i løbet af de seneste par år, og især blandt unge mennesker. Med et traditionelt lån i banken ville man være nødsaget til at skrive under på en masse vigtige papirer og dokumenter samt at stå til regnskab over for sin bankrådgiver ift., hvad de lånte penge helt præcis skal bruges på. Dette er for rigtig mange danskere en meget ubehagelig samtale, som de fleste nok gerne ville være foruden, og det slipper du således for, når du vælger at optage et online lån frem for et banklån.

Ulemper ved online lån

Som med alle andre låntyper er der naturligvis også visse ulemper forbundet med at låne hurtige penge online. Den største ulempe ved denne type lån er uden tvivl, at du her finder de højeste renter, og det er således en meget dyr måde at låne penge på. Det skyldes naturligvis, at der er en stor risiko forbundet med at låne dig penge, i og med at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet. Det er dog stadig muligt at finde online lån med lave renter, så længe du blot sørger for at gøre et godt stykke forarbejde inden og undersøger markedet grundigt. Det kan du bl.a. gøre her hos kviklån.com, hvor du frit kan sammenligne de forskellige lånetilbud med hinanden og dermed lettere vil kunne finde frem til det billigste samt mest fordelagtige lån for dig. Det skal i forbindelse med dette nævnes, at det endda er muligt hos visse online låneudbydere at låne online lån helt gratis, hvis du blot sørger for at tilbagebetale de lånte penge inden for en måneds tid, og at det derudover er mindre beløb, du låner.

En anden ulempe forbundet med online lån er, at det er så hurtigt og enkelt at optage disse lån, hvorfor rigtig mange danske forbrugere kommer til at optage lån, som de reelt set ikke har brug for, eller som de måske ikke vil være i stand til at tilbagebetale igen inden for aftalt tid. Der er således stor risiko for, at disse mennesker ender i en ond cirkel, som kan være svær at bryde ud af igen, i og med at de bare bliver ved med at optage det ene online lån efter det andet. Det er derfor vigtigt, at du altid sørger for at lægge et realistisk budget, inden du søger om lån, da du på den måde får et samlet overblik over alle dine indtægter og udgifter – og på den måde ved du helt præcis, hvor meget du vil være i stand til at betale tilbage hver måned til låneudbyderen.

Hvad koster det at tage et online lån?

Hvad koster det at tage et online lånDe fleste danske forbrugere er naturligvis interesseret i at finde billige lån online, men det kan godt være lidt svært, eftersom der er mange faktorer, der har en rolle, ift. hvor meget et lån vil komme til at koste dig samlet set. Det er bl.a. vigtigt, hvor stor en risiko låneudbyderen løber, når han låner dig penge, og her er en god huskeregel, at jo større en risiko, jo højere omkostninger. Herudover spiller din indkomst samt dine udgifter også en rolle, og endelig er der nogle interne og eksterne faktorer, der ligeledes skal regnes med.

Mange danskere er af den opfattelse, at det udelukkende er nok at kigge efter renten, når man skal regne ud, hvilke omkostninger der er i forbindelse med et lån, men dette er ikke helt rigtigt. Der er nemlig også andre omkostninger end blot renten, såsom administrationsomkostninger, stiftelsesomkostninger og PBS-gebyrer. Det er dog alt for vanskeligt at skulle huske på alle disse forskellige gebyrer og omkostninger, når man skal regne ud, hvad et lån koster, og derfor har man blot slået alle disse tal sammen til et samlet begreb: ÅOP. Ved at anvende dette simple tal kan du være helt sikker på, at du får medregnet samtlige omkostninger, der er forbundet med det enkelte lån, og det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at sammenligne med ÅOP.

Gode råd ved online lån

Vi vil nu præsentere dig for nogle gode råd i forbindelse med online lån, så du nemmere vil kunne finde frem til det bedste og billigste lån for dig. Først og fremmest er det vigtigt, at du altid sørger for at sende minimum tre ansøgninger afsted til tre forskellige låneudbydere. På den måde får du nemlig flere forskellige tilbud at vælge imellem, og kan dermed bedre vælge lige akkurat det tilbud, du foretrækker. Herudover er det ekstremt vigtigt, at du altid sørger for at tilbagebetale de lånte penge i tide, da lånet ellers hurtigt kan gå hen og blive en meget dyr affære for dig. Du bør i forbindelse med dette altid huske at læse selve låneaftalen grundigt igennem forinden, så du er klar over, hvad der vil ske, såfremt du ikke er i stand til at overholde din del af aftalen.

Det er ydermere vigtigt, at du sørger for at vælge den helt rette løbetid, når du skal optage et online lån. Det er her essentielt, at du ikke sætter dette beløb så højt, at du ikke vil være i stand til at efterleve det, men det må heller ikke være alt for lavt sat, da du dermed er tvunget til at tilbagebetale på lånet over en lang tidsperiode uden grund. I forbindelse med dette skal du naturligvis også finde ud af, hvor stort et beløb du reelt set har brug for at låne, da det aldrig vil kunne svare sig at låne for lidt. Du skal dog heller ikke låne mere, end hvad du har brug for, da du på den måde blot vil få en helt masse ekstra udgifter knyttet til lånet. Endelig skal det nævnes, at du naturligvis altid bør vælge en online låneudbyder, der er godkendt af Finanstilsynet. På den måde kan du nemlig vide dig fuldstændig sikker på, at du handler lovligt, og herudover vil du desuden få mulighed for at indsende en klage, såfremt der skulle ske noget. Her hos kviklån.com garanterer vi, at vi udelukkende har troværdige og ordentlige online låneudbydere i vores oversigt, og du kan således vide dig fuldstændig sikker på, at alt foregår på professional vis og efter reglerne.