Lån med NemID

[adservice-comparison-feed]

lån med NemIDHvad rigtig mange danskere ikke er klar over er, at det faktisk er muligt at låne penge med dit NemID, hvad end du ønsker at optage et hurtigt kviklån, et sms lån eller et helt tredje forbrugslån. Dette blev muligt allerede for syv år siden, og der er ingen tvivl om, at det er et utroligt simpelt og smart system, da det både kan anvendes som dit login ved banker samt dit digitale signatur. Her hos kviklån.com hjælper vi dig med at finde frem til alle de danske online låneudbydere, der tilbyder dig attraktive og hurtige lån med NemID, så du kan låne penge på en utrolig simpel måde.

Disse lån med NemID er især den oplagte løsning for dig, der har brug for hurtige penge her og nu, uden at du behøver at skulle arrangere et møde med din lokale bankrådgiver. De fleste kender vel til en traditionel låneproces hos en bank, og hvor besværligt og langsommeligt en sådan proces hurtigt kan gå hen og blive. Men når du optager lån med NemID, kan du blot skrive under med dit NemID, så du ikke behøver at møde fysisk op i din bank og skrive under på alverdens vigtige papirer og dokumenter. Benyt dig af vores sammenligningstjeneste, som du finder lige her på siden, så du hurtigt og nemt kan få skabt et overblik over alle de danske online låneudbydere, der tilbyder lån, hvor du blot kan anvende dit NemID. Vores tjeneste er desuden ganske gratis at bruge, og du kan frit søge lige så mange gange, du vil.

Hvad er NemID?

Men hvad er NemID egentlig? Ganske kort fortalt kan du bruge NemID som din digitale signatur, og du kan på den måde sikre den pågældende online låneudbyder, at du er den, du påstår, når du anvender NemID. Herudover går du desuden med til, at udbyderen frit kan se samt anvende alle dine personlige informationer, når vedkommende skal foretage en kreditvurdering af dig som låntager, når du bruger dit NemID til at optage lån med. Dette er en kæmpe fordel for dig, da det blot er med til at gøre hele låneprocessen langt hurtigere samt mere simpel.

Lån med NemID er således det perfekte alternativ til dig, der står og mangler penge af den ene eller anden årsag her og nu. Denne låntype gør det nemlig muligt for dig at få pengene ind på din bankkonto til fri afbenyttelse efter blot et par timer – så længe du altså blot har søgt om det inden for den pågældende låneudbyders åbningstid. Det skal desuden nævnes, at det er muligt for langt de fleste danske forbrugere at optage lån med NemID, da der som regel kun bliver stillet meget få krav til dig som låntager. Det gør sig gældende for stort set alle danske online låneudbydere, at du blot skal have en dansk bankkonto, have en dansk adresse, have et dansk CPR-nummer, have en e-mailadresse samt et dansk telefonnummer. Herudover skal du naturligvis også være ejer af et NemID, og endelig gælder det for mange låneudbydere, at du som minimum skal være 21 år. Såfremt det skulle vise sig, at du ikke bliver godkendt, skyldes det, at der er visse forhold i din ansøgning, der ikke lever op til låneudbyderens betingelser – du kan dog altid vælge at søge igen, når du opdager disse forhold, og du desuden får mulighed for at ændre dem. Bliver du til gengæld godkendt til at søge om et lån, kan du blot gå i gang med at ansøge med det samme. Her på kviklån.com kan du hurtigt få et overblik over alle de danske online låneudbydere, der er villige til at tilbyde lån med NemID. Vi anbefaler desuden i forbindelse med dette, at du som minimum søger hos tre forskellige låneudbydere, da du på den måde lettere vil kunne finde frem til det billigste samt mest fordelagtige tilbud, der stemmer overens med alle dine krav og ønsker.  

Hvordan låner jeg med NemID?

optag lån med dit NemIDEt lån med NemID betyder helt konkret, at låneprocessen som sagt går langt hurtigere – ja, det tager faktisk ikke mere end et par minutter at søge om et lån med NemID, hvor det sagtens kunne tage flere timer før i tiden. Dengang skulle man nemlig først gå på nettet for at downloade en ansøgning, hvorefter denne skulle sendes ind til den pågældende låneudbyder, og der var endda også tilfælde, hvor det kunne være nødvendigt at sende ansøgningen afsted med posten.

Når du får et NemID, får du samtidig et nøglekort, som du kun selv får adgang til, og denne bliver opbevaret sikkert og trygt på en signaturserver. Denne nøgle eksisterer desuden ikke uden kryptering, hvilket vil sige, at den ikke vil kunne bruges uden det højsikret system, som Nets er ansvarlige for, og der er således aldrig nogen andre end dig selv, der vil kunne få adgang til dine personlige oplysninger. NemID er således en utrolig sikker metode, da du udelukkende kan få adgang til den pågældende nøgle via både en personlig kode samt en tilfældig kode fra dit personlige nøglekort – og det er da netop også derfor, at stort set samtlige danske online låneudbydere i dag tilbyder lån med NemID. Et lån med NemID er en betegnelse for en låntype, hvor du som låntager ikke er nødsaget til at stille sikkerhed for lånet, og herudover er det også som regel et kortfristet lån. Når du optager denne type lån, behøver du ikke at stå til regnskab for, hvad de lånte penge skal bruges på, hvilket er tilfældet, når du låner penge i banken på traditionel vis.

Lån med NemID anvendes desuden ofte til forbrug, da disse lån typisk dækker over mindre lån såsom minilån, kviklån, sms lån osv. Det er desuden fuldstændig ligegyldigt, hvad du har tænkt dig at bruge de lånte penge til, da der er ingen, der vil spørge dig yderligere ind til dette. Du bør dog være opmærksom på, at såfremt du har et langfristet lånebehov, vil det uden tvivl være en bedre løsning for dig at vælge et traditionelt lån i banken i stedet. Disse hurtige lån med NemID passer nemlig bedst til situationer, hvor man pludselig får en uforudset udgift af den ene eller anden årsag, som skal betales her og nu, eller til pludselige tilbud, man bare ikke kan sige nej til.

Kan jeg låne uden NemID?

Tidligere kunne du uden besvær låne penge uden NemID, men det er i løbet af de seneste par år gået hen og blevet sværere og sværere, da det er de færreste online låneudbydere, der tilbyder disse lån uden NemID. Det er dog stadig muligt at søge om et lån uden NemID, man skal dog bare her være særligt opmærksom på, at denne låneproces vil være mere tidskrævende og besværlig, i og med at du er nødsaget til at indsende en mail med identifikation – såsom dit kørekort eller dit pas – så den pågældende låneudbyder kan vide sig helt sikker på, at du er den person, du udgiver dig for at være. Når du låner uden NemID, har udbyderen jo ikke nogen mulighed for at gå ind og læse dine personlige oplysninger på nettet, når han skal foretage en kreditvurdering af dig, og det er således ikke den letteste løsning. Vi kan her hos kviklån.com derfor kun anbefale, at du som låntager får bestilt et NemID og vælger denne metode i stedet, da det som sagt gør hele låneprocessen meget lettere for dig som låntager.